Politica de retur si anulare a comezilor

Anulare comanda

adlm.ro (administrat de SC Atelierul De Lucru Manual SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, adlm.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

Atelierul de Lucru Manual S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Atelierul de Lucru Manual are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

 • preturile afisate pe site-ul adlm.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
 • produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
 • tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

 

Politica de retur

Va informam ca aveti dreptul de a returna produsele achizitionate online de la SC Atelierul de Lucru Manual SRL fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora (conform art. 16 din OUG 34/2014). In cazul persoanelor juridice, acestea nu au calitate de consumator si ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul nejustificat al produselor.

Returnarea poate interveni in cazul in care considerati ca produsele nu sunt conforme cu specificatiile de pe pagina de internet, produsele prezinta deteriorari sau produsele au fost livrate gresit fara a respecta comanda efectuata.

In cazul in care doriti sa returnati produse, este necesar ca in perioada mentionata mai sus sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, e-mail. In acest scop, puteti folosi formularul de retur care poate fi descărcat de la următorul link:
https://adlm.ro/wp-content/uploads/2022/06/formular_de_retur_ADLM.pdf

Produsele se expediaza la adresa Bucuresti, sector 6, Bd. Iuliu Maniu, nr. 12, bl. 13A, sc. B, ap. 44,  obligatoriu insotite de bonul fiscal aferent (daca este cazul), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat returnarea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. 

Conditii si consecinte ale returnarii

 • produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, insotit de toate accesoriile si documentele originale;
 • va trebui sa suportati costul de transport pentru produsele returnate;
 • sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora; orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila revanzarea produsului, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 10% si 50% din valoarea initiala a produsului;
 • daca alegeti sa returnati produsele, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dumneavoastra nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele;
 • in masura in care ne-ati indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar fara a va percepe comisioane pentru aceasta rambursare. In ipoteza in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare datorate transportului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Produse pentru care nu exista un drept de retragere conform art. 16 din OUG 34/2014.

 • produsele ce constau in inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
 • licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detin sisteme preinstalate)
 • produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care nu au fost sigilate de consumator.
× Whatsapp